mandag 19. mars 2018

En takk til våre sponsorerSjakk er en aktivitet som ikke krever store materielle ressurser av den enkelte utøveren. Man trenger ikke å eie brett og brikker for å kunne spille.


En god anledning å spille mot og lære av andre er klubbkveldene i Sandnessjøen Sjakklubb. Vi møtes på tirsdager for fritt spill og turneringer. På onsdager holder vi kurs. All deltakelse er gratis og åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer.


For å arrangere klubbkveldene har vi behov for midler til innkjøp av materiell: brett, brikker, klokker. Vi har også anskaffet opplæringsmateriale og et lite bibliotek med sjakklitteratur til fritt utlån. Dette kunne vi oppnå med hjelp av to sponsorer fra det lokale næringslivet:Tannlege Conrad Müller var tidlig ute med å gi uforbeholden støtte til klubbens arbeid. Som takk kaller vi våre turneringer etter Konrad-systemet for Conrad-Cup.


Fra Helgeland Sparebanks Gavestiftelse har vi mottatt ytterlig støtte. Driften av klubben er dermed fri for finansielle bekymringer i en god stund fremover. Banksjefen Roar Myrstad viste også god sportsånd da han tok imot en utfordring til et parti lynsjakk! Det ble en hard kamp der banksjefen viste god spillestyrke og tapte kun på tid.


Florian Kindl og Roar Myrstad før kampen
Vi takker våre sponsorer for støtten og gleder oss å kunne ta i bruk midlene.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar