mandag 27. februar 2023

Åpent KM LAG HESA 2023 lørdag 25. februar og søndag 26. februar 2023

Fauske sjakklubb var arrangør av to turneringer i slutten av februar 2023. Den ene het Tower Lyn og ble spilt 24.02 og den andre het Åpent KM i Lagsjakk 25.02 - 26.02.

Åpent KM i Lagsjakk ble avviklet med 3 partier lørdag 24. februar og 2 partier søndag 25. februar, på Scandic Fauske. Det var felles middag på lørdag kveld. Turneringen var en turnering for lag, med 4 deltakere på hvert lag. Betenkningstid var satt til 60 min + 30 sek tillegg pr trekk. Maksimalt kunne man oppnå 10 poeng.

Det deltok i alt 15 lag og 67 spillere. Sandnessjøen stilte med 8 spillere og dermed to lag, Sandnessjøen 1 og Sandnessjøen 2. 

Sandnessjøen 1 besto av Christian Egelund Edvardsen, Ivan Boiko, Kirill Vokuev og Markus Ervik Faksmo (lagleder). 

Sandnessjøen 2 besto av Didrik Marø, Vilnis Leja, Geir Frode Risa og Dag Talleraas (lagleder).

Etter fem partier var resultatet klart. Laget Bodø 1 vant turneringen med 10 poeng, laget Narvik and one friend kom på andre plass med 8 poeng, mens laget Dansende Brikker kom på tredje plass med 7 poeng.

Sandnessjøen 1 spilte godt og endte på en sterk 4. plass med 6 poeng. Det er verdt å merke seg at Kirill Vokuev vant fire av sine partier og spilte en remis i lagturneringen. Det er også verdt å merke seg at Ivan Boiko vant tre av sine partier og spilte to remis i lagturneringen. Gratulerer! 

Sandnessjøen 2 endte på en godkjent 9. plass. Det er verdt å merke seg at Geir Frode Risa vant alle sine fire parti i lagturneringen. Han fikk også ett poeng som følge av walkover og endte dermed med fem poeng i lagturneringen. Gratulerer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar